Színészeket ismert el és a POKETet is támogatja az EJI

1 hónap 1 hét ago

A MASZK Országos Színészegyesület a hagyományt felelevenítve jutalomjátékkal ismeri el a 70 évnél idősebb színművészeket. Az idén a játék kényszerűen elmaradt, a művészek életművét az EJI anyagi támogatásával ezúttal is elismerték. Hegedűs D. Géza ügyvezető elnök a Madách Színház Tolnay Szalonjában, a következő művészeket köszöntötte: 

The post Színészeket ismert el és a POKETet is támogatja az EJI appeared first on Színház.online.

szinhaz.online

“Kételyek nélkül bízzuk egymásra az életünket” – Interjú Krich Noémi artistaművésszel

1 hónap 1 hét ago

Tündértánc – Nővarázs című műsor első fellépői a Duo Fossett. A páros női tagjával, a 23 éves magyar Krich Noémivel az álmok valóra válásáról, szerelmük és produkciójuk megszületéséről beszélgettett Szekáry Zsuzsanna.

The post “Kételyek nélkül bízzuk egymásra az életünket” – Interjú Krich Noémi artistaművésszel appeared first on Színház.online.

szinhaz.online

Törless iskolaévei – Tárnoki Márk rendezésében készül bemutató

1 hónap 1 hét ago

Törless iskolaévei címmel mutatja be új előadását az FAQ Színház, a Kerekasztal és a Manna a szegedi Thealter keretében. Augusztus 14-én kerül először a nézők elé az osztrák író, Robert Musil regénye alapján készült színpadi mű. A darab szövegét Kemény Zsófi kortárs költő és slammer írta.

The post Törless iskolaévei – Tárnoki Márk rendezésében készül bemutató appeared first on Színház.online.

szinhaz.online

Kathleen Gatit másodszorra jelölték Emmy-díjra

1 hónap 1 hét ago

Kathleen Gatit, vagy ahogy mi ismerjük, Gáti Katit 2016 után idén ismét Emmy-díjra jelölték, most az A Mermaid for Christmas (Hableány karácsonyra) című filmben nyújtott alakításáért. 40 éve van a szakmában, 3 ország között ingázta végig az életét, Los Angeles egyik kertvárosában, boldog a házasságban él, és a szakma is nagyra értékeli.

The post Kathleen Gatit másodszorra jelölték Emmy-díjra appeared first on Színház.online.

szinhaz.online

“Vidnyánszky pápa” címmel közölt írást Jordán Tamás

1 hónap 1 hét ago

“A közeljövőben, színészként hatalmas feladat vár rám. A Rózsavölgyiben a Két pápa című darabban én alakíthatom XVI. Benedek pápa szerepét, aki, mint tudjuk, lemondott a pápaságról és átadta azt az argentin érseknek Bergogliónak” – kezdi sorait Jordán Tamás, a Nemzet Színésze, a szombathelyi színház alapító-vezetője.

The post “Vidnyánszky pápa” címmel közölt írást Jordán Tamás appeared first on Színház.online.

szinhaz.online

Meglepetésre készül a Mesés musicalek stábja – Már próbálnak a barlangszínházban

1 hónap 1 hét ago

Meglepetésre is készül a Mesés musicalek előadás stábja augusztus 7-én, 8-án, 14-én és 15-én a fertőrákosi barlangszínházban. Az esteken az Aladdin, a Herkules, a Jégvarázs, az Oroszlánkirály, a Rio, az Aranyhaj és a nagy gubanc című produkciók legnagyobb rajzfilmslágerei hangzanak el. Már zajlanak a próbák a barlangszínházban, Kis Katalin jelmeztervező mintegy száz öltözetet készített a […]

The post Meglepetésre készül a Mesés musicalek stábja – Már próbálnak a barlangszínházban appeared first on Színház.online.

szinhaz.online

Lobenwein: “Azon dolgozunk, hogy a kisebb vidéki fesztiválok és vállalkozások tovább élhessenek”

1 hónap 1 hét ago

A kormány 700 millió forintos alapot hozott létre, hogy a fesztiválszektor újraindulhasson, és 2021-ben is legyenek fesztiválok – mondta Lobenwein Norbert fesztiválszervező, a Music Hungary Szövetség alelnöke a Magyar Turisztikai Ügynökség Facebook-oldalán pénteken.

The post Lobenwein: “Azon dolgozunk, hogy a kisebb vidéki fesztiválok és vállalkozások tovább élhessenek” appeared first on Színház.online.

szinhaz.online

Sétáló- és vitrinszínházi formában viszi színre a Hamletet a debreceni színház

1 hónap 1 hét ago

Szokatlan Hamlet-bemutatóra készül a debreceni Csokonai Színház: sétáló- és vitrinszínházi formában viszik színre a darabot. Az előadás helyszíne a Nagyerdei Stadion földszinti, üvegfallal borított része lesz.

The post Sétáló- és vitrinszínházi formában viszi színre a Hamletet a debreceni színház appeared first on Színház.online.

szinhaz.online

‘Mary Poppins újra a Madáchban’ – Auksz Évával és Csonka Andrással folytatódik a koncertsorozat

1 hónap 1 hét ago

Augusztus 6-án, 7-én, 8-án és 9-én Auksz Éva és Csonka András kinyitja Mary Poppins csodatevő szőnyegtáskáját, amelyből az esteken különféle zenei világokat varázsolnak elő a színház Tetőteraszán. A zenés találkozás szerkesztője és zenei vezetője Köteles Géza. Karácsony Ágnes így ír a koncertről: “Auksz Éva berepült a Madách Színházba, Csonka András a kémények közelében várta az […]

The post ‘Mary Poppins újra a Madáchban’ – Auksz Évával és Csonka Andrással folytatódik a koncertsorozat appeared first on Színház.online.

szinhaz.online

Checked

38 perc 11 másodperc ago
Színház Online
A színházi világ hírei
SubscribeFeliratkozás a következőre: Színház Online hírcsatorna