Új vezetői megbízatások a Magyar Táncművészeti Egyetemen

6 óra 55 perc ago

2020. június 1-től Dr. Bolvári-Takács Gábor rektor Macher Szilárd DLA egyetemi tanárt a művészképzési rektorhelyettesi, Fodorné Molnár Márta PhD egyetemi tanárt a pedagógusképzési rektorhelyettesi, Gáspár Emese mesteroktatót pedig a képzésfejlesztési és innovációs rektorhelyettesi feladatok ellátásával bízta meg.

The post Új vezetői megbízatások a Magyar Táncművészeti Egyetemen appeared first on Színház.online.

totberta

Thuróczy Szabolcs lép Scherer Péter helyére – Hamarosan forog a Ha elfárad, viheti

17 óra 6 perc ago

Ahogy arról korábban beszámoltunk, a Nemzeti Filmintézet Filmszakmai Döntőbizottsága 405 millió forint támogatást ítélt meg a Ha elfárad, viheti című vígjáték elkészítésére, amelyet Rohonyi Gábor (Konyec – Az utolsó csekk a pohárban, Brazilok, Korhatáros szerelem) rendezésében láthatnak majd a hazai nézők.

The post Thuróczy Szabolcs lép Scherer Péter helyére – Hamarosan forog a Ha elfárad, viheti appeared first on Színház.online.

totberta

“Minden mese egy terápia” – Selmeczi Bea válaszolt

22 óra 7 perc ago

A járványhelyzet kialakulása óta van jelen a YouTube-on a Minden Napra Egy Mese nevű csatorna, amin minden délután ötkor határon innen és túl kőszínházi és független, fiatal vagy rutinosabb színészek osztják meg a Népek meséi könyvsorozat egy-egy különleges, más-más tájról származó történetét.

The post “Minden mese egy terápia” – Selmeczi Bea válaszolt appeared first on Színház.online.

totberta

Táncszáz a Hősök terén – 100 táncos emlékeztet a trianoni diktátumra

1 nap 5 óra ago

2020. június 4-én, a trianoni békeszerződés aláírásának 100. évfordulóján, annak száz évvel ezelőtti aláírása órájában és percében, 16 óra 32 perckor, 100 néptáncos élőzenével kísért produkciója emlékeztet a tragikus eseményre a Hősök terén.

The post Táncszáz a Hősök terén – 100 táncos emlékeztet a trianoni diktátumra appeared first on Színház.online.

totberta

Indiában debütál Goztola Kristina új filmje

1 nap 5 óra ago

A Bangalore Rövidfilm Fesztiválon mutatják be Goztola Kristina új, Le Collier (A nyaklánc) című alkotását. A francia-magyar kooprodukcióban készült misztikus dráma eredetileg a cannes-i filmfesztiválon debütált volna, de mivel a teljes rendezvény elmaradt, így az indiai metropoliszban láthatják először a nézők.

The post Indiában debütál Goztola Kristina új filmje appeared first on Színház.online.

totberta

Checked

2 óra 3 perc ago
Színház Online
A színházi világ hírei
SubscribeFeliratkozás a következőre: Színház Online hírcsatorna