Jó kérdés különkiadás: Korlátok közt 1. – kőszínházak

1 hét 3 nap ago
Hogyan indul újra a munka a színházakban? Milyen lesz a színházi élet a karantén után? Mi lesz a félbemaradt évaddal, a megszakadt próbákkal, a ki nem játszott bérletekkel, a megvásárolt jegyekkel? Ennek tükrében hogyan kell újragondolni a következő évadot? A vidéki színházakban már próbálhatnak - milyen szabályozás mentén? Mikor tarthatják az első bemutatókat, vagy minden eshetőségre felkészülve folynak az előkészületek? Hogyan lehetséges a távolságtartás a színpadon és a nézőtéren? Hogyan változik a nézőtér elrendezése, és ha emiatt radikálisan lecsökken a befogadóképesség, megéri-e, érdemes-e úgy játszani?
mszt_org_admin

Jegyzőkönyv

4 hét 2 nap ago
Jegyzőkönyv, amely készült 2020. április 7-én, a Magyar Bábművészek Szövetsége „bábművészek adomány” kuratóriumának konferencia beszélgetésén.
mszt_org_admin

A BÁBMŰVÉSZEK SZÖVETSÉGÉNEK KÖZLEMÉNYE

2 hónap ago
"Kedves Bábosok! A Magyar Bábművészek Szövetsége szakmai érdekképviseletet lát el a normál mindennapokban, de ebben a rendkívüli helyzetben emberként és szervezetként az a legfontosabb dolgunk, hogy segítsük egymást! Ezért csatlakozunk Kovács Géza felhívásához!"
mszt_org_admin

Színházi Világnapi Üzenet, 2020.

2 hónap 1 hét ago
A Színházi Világnapi üzenet minden évben a Színház Világnapján, március 27-én kerül felolvasásra az előadások előtt. Idén a koronavírus okozta helyzet miatt ez nem valósulhat meg, ezért az alábbi videóban Jordán Tamás, a Nemzet Színésze olvassa fel az üzenetet.
mszt_org_admin

Checked

13 perc 33 másodperc ago
SubscribeFeliratkozás a következőre: Magyar Színházi Társaság hírcsatorna