Díjátadó

1 hónap 1 hét ago
2019. december 16-án a Bajor Gizi Színészmúzeumban átadták az idei Aase-díjat, a Bálint Lajos vándorgyűrűt, valamint az Ivánka Csaba-díjat.
mszt_org_admin

TESZT 2020!

1 hónap 1 hét ago
A temesvári Csiky Gergely Állami Magyar Színház a 2020. május 24-31. között a tizenharmadik alkalommal megrendezésre kerülő Temesvári Eurorégiós Színház Találkozó (TESZT) okán nyílt felhívást hirdet.
mszt_org_admin

Közlemény

1 hónap 3 hét ago
Veszélyben a színházak művészi függetlensége, veszélyben a művészeti alkotás szabadsága! Az Előadóművészeti Törvény preambulumának első mondata így hangzik: „E törvény célja, hogy biztosítsa a művészeti alkotás szabadságának megvalósulását.” Meggyőződésünk, hogy a most napvilágot látott tervezet a törvény ezen céljával ellentétes rendelkezéseket tartalmaz, és az előadóművészeti intézmények, alkotócsapatok vezetői, munkatársai és fenntartói számára is mozgásterüket, művészi szabadságukat ... Olvass tovább
mszt_org_admin

Díjzápor a IV. Nemzeti VERSenyen

2 hónap 2 hét ago
„Ki viszi át a Szerelmet” életműdíjjal tüntették ki Debreczeni Tibort, a Magyar Drámapedagógiai Társaság alapítóelnökét, aki mellett Szabó László, a Magyar Teátrumi Társaság titkára és Szennik Éva, a Magyar Versmondók Egyesületének alelnöke is átvehette a rangos kitüntetést a Nemzeti Színházban. A Nemzeti VERSeny egész hétvégés szuperdöntőjének végén Ledő Barnabás bizonyult a legjobbnak.
mszt_org_admin

Pódiumvita a Goethe Intézetben

2 hónap 3 hét ago
Szeretettel várnak minden érdeklődőt A színház a polarizált időkben: német és magyar összehasonlításban című pódiumvitára, november 5-én 18.00-kor, a Goethe Intézetbe (1092-Budapest, Ráday utca 58.), melyen Keszég László, a Magyar Színházi Társaság elnöke is részt vesz.
mszt_org_admin

Checked

1 óra 21 perc ago
SubscribeFeliratkozás a következőre: Magyar Színházi Társaság hírcsatorna