#freeSZFE

2 nap 18 óra ago
A Cseh Köztársaság Hivatásos Színházainak Szövetsége szolidaritást vállal a budapesti Színház- és Filmművészeti Egyetemmel.
mszt_org_admin

Pályázat

5 nap 22 óra ago
  Az NKA Színházművészet Kollégiuma nyílt pályázati felhívása megjelent, mely az alábbi linken érhető el: http://www.nka.hu/palyaztatas/szinhazmuveszet A pályázatok benyújtási határideje: 2020. október 15., éjfél.  
mszt_org_admin

Nyilatkozat

2 hét 3 nap ago
A Magyar Színházi Társaság Elnöksége elsőrendű fontosságúnak gondolja a művészet szabadságát és az egyetemi autonómiát. Ezek biztosítása alapvető fontosságú a művészeti oktatásban.  Támogatásunkról és szolidaritásunkról biztosítjuk az ezen alapértékek mellett kiálló egyetemi polgárokat, és szorgalmazzuk, hogy a döntéshozók a 155 éves intézmény hagyományait, értékeit szem előtt tartva, az egyetemi hallgatókat és oktatókat egyenrangú félnek tekintve  kezdjenek valódi ... Olvass tovább
mszt_org_admin

Színházi összefogás a koronavírus terjedése ellen

1 hónap 1 hét ago
A Thália Színház, a Kolibri Színház, az Örkény István Színház, a Radnóti Színház, a Katona József Színház, a József Attila Színház, a Trafó, a Budapest Bábszínház, a Madách Színház, a Vígszínház és az Újszínház, illetve a Magyar Színházi Társaság és a Magyar Teátrumi Társaság részvételével egyeztettek a budapesti színházak annak az érdekében, hogy közös szabályok bevezetésével csökkentsék a járvány terjedésének a lehetőségét és fokozzák a színházlátogatás egészségügyi biztonságát.
mszt_org_admin

Pályázat

1 hónap 3 hét ago
850 milliós pályázati forrás kulturális-művészeti területen a koronavírus-járvány következményeinek enyhítésére
mszt_org_admin

A Magyar Bábművészek Szövetségének Közleménye

1 hónap 4 hét ago
Kovács Géza bábművész felhívására a bábszínházi szakma „szabadúszó” tagjainak támogatására adományalapot hozott létre – magánszemélyek adományából –   a Koronavírus járvány megfékezése céljából hozott korlátozó intézkedések idejére. Az adományalapot a Magyar Bábművészek Szövetsége kezeli, (továbbiakban MBSZ) annak elnöke felel a vonatkozó törvények betartásáról, az adományalap működésének átláthatóságáról. E célból megalkották az Adományalap Működési Szabályzatát. A kuratórium ... Olvass tovább
mszt_org_admin

Színész álláshirdetés

2 hónap 4 hét ago
Az Escargo Hajója Színházi és Nevelési Szövetkezet meghallgatást hirdet 30 év alatti férfi színész-bábszínész számára. Feladatkör: színészi-bábszínészi feladatok ellátása az Escargo Hajója Színházi és Nevelési Szövetkezet, illetve a Bóbita Bábszínház előadásaiban, drámafoglalkozások vezetése, színjátszó csoportok munkájának segítése.
mszt_org_admin

Jó kérdés különkiadás: Korlátok közt – szabadtéri színházak

3 hónap ago
Hogyan indul el a szabadtéri évad? Mikor hirdetnek műsort? Van-e idő új bemutatók készítésére?Átalakítják-e a nézőteret és a közönségforgalmi tereket? Milyen higiéniai és egészségügyi szabályokat alkalmaznak? Mit éri meg a rendelet előírásai szerint lecsökkentett nézőszámmal is játszani? Módosítanak-e az előzetesen tervezett jegyárakon?
mszt_org_admin

Jegyzőkönyv

3 hónap ago
Jegyzőkönyv, amely készült 2020. június 11-én a Magyar Bábművészek Szövetsége „bábművészek adomány” kuratóriumának konferencia beszélgetésén.
mszt_org_admin

POSZT

3 hónap 1 hét ago
Ezt a képet találtuk a Dunántúli Napló 2000. november 24-i számában. Őszintén reméljük, hogy a mostani bizonytalan helyzet ellenére valamilyen módon sikerül megrendezni a jubileumi POSZT-ot, ami méltó megemlékezés lesz az elmúlt húsz évről, s mindazokról, akik ezért sokat tettek, különös tekintettel azokra, akik már nincsenek köztünk.  
mszt_org_admin

Checked

9 perc 4 másodperc ago
SubscribeFeliratkozás a következőre: Magyar Színházi Társaság hírcsatorna