Újraindult az élet a szegedi REÖK-ben

1 óra 17 perc ago

Virtuális seregszemlével, acélszobrászati kiállítással és Nagy Gábor, Munkácsy-díjas festő – és grafikusművész tárlatával is várja idén az érdeklődőket a szegedi REÖK. Bár a járványhelyzet miatt március óta zárva tartanak az épület kiállítótermei, a kultúrpalotában bíznak abban, hogy hamarosan újra fogadhatnak látogatókat. 

The post Újraindult az élet a szegedi REÖK-ben appeared first on Színház.online.

totberta

Új vezetői megbízatások a Magyar Táncművészeti Egyetemen

8 óra 59 perc ago

2020. június 1-től Dr. Bolvári-Takács Gábor rektor Macher Szilárd DLA egyetemi tanárt a művészképzési rektorhelyettesi, Fodorné Molnár Márta PhD egyetemi tanárt a pedagógusképzési rektorhelyettesi, Gáspár Emese mesteroktatót pedig a képzésfejlesztési és innovációs rektorhelyettesi feladatok ellátásával bízta meg.

The post Új vezetői megbízatások a Magyar Táncművészeti Egyetemen appeared first on Színház.online.

totberta

Thuróczy Szabolcs lép Scherer Péter helyére – Hamarosan forog a Ha elfárad, viheti

19 óra 11 perc ago

Ahogy arról korábban beszámoltunk, a Nemzeti Filmintézet Filmszakmai Döntőbizottsága 405 millió forint támogatást ítélt meg a Ha elfárad, viheti című vígjáték elkészítésére, amelyet Rohonyi Gábor (Konyec – Az utolsó csekk a pohárban, Brazilok, Korhatáros szerelem) rendezésében láthatnak majd a hazai nézők.

The post Thuróczy Szabolcs lép Scherer Péter helyére – Hamarosan forog a Ha elfárad, viheti appeared first on Színház.online.

totberta

“Minden mese egy terápia” – Selmeczi Bea válaszolt

1 nap ago

A járványhelyzet kialakulása óta van jelen a YouTube-on a Minden Napra Egy Mese nevű csatorna, amin minden délután ötkor határon innen és túl kőszínházi és független, fiatal vagy rutinosabb színészek osztják meg a Népek meséi könyvsorozat egy-egy különleges, más-más tájról származó történetét.

The post “Minden mese egy terápia” – Selmeczi Bea válaszolt appeared first on Színház.online.

totberta

Checked

1 óra 6 perc ago
Színház Online
A színházi világ hírei
SubscribeFeliratkozás a következőre: Színház Online hírcsatorna