Goán debütál a Hasadék című elsőfilmes Molnár Levente, Lovas Rozi és Kovács Lajos szereplésével

11 óra 52 perc ago

A Filmproducerek Nemzetközi Szövetsége (FIAPF) által A-kategóriásként elismert indiai filmfesztivált a koronavírus-járvány miatt a szokásos novemberi időpont helyett január 16. és 24. között rendezik meg.

The post Goán debütál a Hasadék című elsőfilmes Molnár Levente, Lovas Rozi és Kovács Lajos szereplésével appeared first on Színház.online.

szinhaz.online

Az SZFE vezetés közleménye: “Az egyetem történetének legjelentősebb fejlesztési programja vette kezdetét”

12 óra 7 perc ago

“A Színház- és Filmművészeti Egyetem történetének legjelentősebb fejlesztési programja vette kezdetét, amelynek első lépéseként februártól új intézetnevekkel és megújult, modern oktatási helyszínekkel várjuk a hallgatókat és oktatókat” – áll az SZFE közelményében.

The post Az SZFE vezetés közleménye: “Az egyetem történetének legjelentősebb fejlesztési programja vette kezdetét” appeared first on Színház.online.

szinhaz.online

Ők a 6szín stream pályázatának nyertesei – Izgalmas online előadások várhatók

13 óra 31 perc ago

A 6szín stream pályázatára beérkező pályázatok közül négy társulat produkcióját is támogatja a színház új vezetése, így online látható lesz majd a Dekk Színház, a MáSzínház, a Therminál Workhouse és a Ziránó Színház előadása is.

The post Ők a 6szín stream pályázatának nyertesei – Izgalmas online előadások várhatók appeared first on Színház.online.

szinhaz.online

Nulla kredittel zárhatják le az SZFE-hallgatók őszi félévét

14 óra 8 perc ago

A színművészeti egyetem új vezetése az őszi hallgatói krediteket a tavaszi félévre regisztrálná. Az önköltséges hallgatóktól elkérnék a tandíjat, az állami ösztöndíjas hallgatók féléve viszont „nem veszne el”, nem számítana bele az ingyenesen felhasználható tizenkét félévbe – számolt be a HVG.

The post Nulla kredittel zárhatják le az SZFE-hallgatók őszi félévét appeared first on Színház.online.

szinhaz.online

“Szerelem volt első látásra” – A József Attila Színház hangtárának vezetője válaszolt

15 óra 28 perc ago

A hang az egyik legvarázslatosabb dolog a földön, hiszen szinte mindent ki lehet vele fejezni. Erről a csodáról és a színházról Sarkantyú Miklóssal, a József Attila Színház hangtárának vezetőjével készült rövid beszélgetés.

The post “Szerelem volt első látásra” – A József Attila Színház hangtárának vezetője válaszolt appeared first on Színház.online.

szinhaz.online

Csepelyi Adrienn, a WMN újságírója lesz a Pályacsúcs műsorvezetője a Madách Színházban

18 óra 41 perc ago

Pályacsúcs címmel indul a héten a Madách Színház új online-sorozata. Január 15-én Tompos Kátya és Szemenyei János, január 17-én pedig Oroszlán Szonja és Balla Eszter lesz a műsor vendége. A villámkérdésekkel, és meglepetés produkciókkal színesített esteken Csepelyi Adrienn kérdezi a színészeket, de a szinpadON@madachszinhaz.hu címre önök is elküldhetik kérdéseiket. A Pályacsúcs célja, hogy a nézők […]

The post Csepelyi Adrienn, a WMN újságírója lesz a Pályacsúcs műsorvezetője a Madách Színházban appeared first on Színház.online.

szinhaz.online

Szabó Réka: “A borzalom, ami bekövetkezett, kényszerít arra, hogy újraértelmezzek mindent”

18 óra 45 perc ago

A Tünet Együttes a kortárs tánc és színházi életben 2002 óta működő független társulat, művészeti vezetője Szabó Réka matematikus, táncos, koreográfus és rendező. Az ART7 kérdezte.

The post Szabó Réka: “A borzalom, ami bekövetkezett, kényszerít arra, hogy újraértelmezzek mindent” appeared first on Színház.online.

szinhaz.online

Online is elérhetővé válik a Szabadtéri Úrhatnám polgára

1 nap 9 óra ago

A Szegedi Szabadtéri Játékok is csatlakozik a streaming szolgáltatást nyújtó intézményekhez. Az ország legnagyobb szabadtéri színháza elsőként nagysikerű Moliére-komédiáját, az Úrhatnám polgárt teszi online is hozzáférhetővé a közönség számára január 18-tól. 

The post Online is elérhetővé válik a Szabadtéri Úrhatnám polgára appeared first on Színház.online.

szinhaz.online

Checked

2 óra 45 perc ago
Színház Online
A színházi világ hírei
SubscribeFeliratkozás a következőre: Színház Online hírcsatorna