Pályázat

1 hét 3 nap ago
850 milliós pályázati forrás kulturális-művészeti területen a koronavírus-járvány következményeinek enyhítésére
mszt_org_admin

A Magyar Bábművészek Szövetségének Közleménye

2 hét 3 nap ago
Kovács Géza bábművész felhívására a bábszínházi szakma „szabadúszó” tagjainak támogatására adományalapot hozott létre – magánszemélyek adományából –   a Koronavírus járvány megfékezése céljából hozott korlátozó intézkedések idejére. Az adományalapot a Magyar Bábművészek Szövetsége kezeli, (továbbiakban MBSZ) annak elnöke felel a vonatkozó törvények betartásáról, az adományalap működésének átláthatóságáról. E célból megalkották az Adományalap Működési Szabályzatát. A kuratórium ... Olvass tovább
mszt_org_admin

Színész álláshirdetés

1 hónap 2 hét ago
Az Escargo Hajója Színházi és Nevelési Szövetkezet meghallgatást hirdet 30 év alatti férfi színész-bábszínész számára. Feladatkör: színészi-bábszínészi feladatok ellátása az Escargo Hajója Színházi és Nevelési Szövetkezet, illetve a Bóbita Bábszínház előadásaiban, drámafoglalkozások vezetése, színjátszó csoportok munkájának segítése.
mszt_org_admin

Jó kérdés különkiadás: Korlátok közt – szabadtéri színházak

1 hónap 3 hét ago
Hogyan indul el a szabadtéri évad? Mikor hirdetnek műsort? Van-e idő új bemutatók készítésére?Átalakítják-e a nézőteret és a közönségforgalmi tereket? Milyen higiéniai és egészségügyi szabályokat alkalmaznak? Mit éri meg a rendelet előírásai szerint lecsökkentett nézőszámmal is játszani? Módosítanak-e az előzetesen tervezett jegyárakon?
mszt_org_admin

Jegyzőkönyv

1 hónap 3 hét ago
Jegyzőkönyv, amely készült 2020. június 11-én a Magyar Bábművészek Szövetsége „bábművészek adomány” kuratóriumának konferencia beszélgetésén.
mszt_org_admin

Közlemény

1 hónap 3 hét ago
A Magyar Színházi Társaság közleménye a Színház- és Filmművészeti Egyetem átalakításával kapcsolatban.
mszt_org_admin

POSZT

1 hónap 3 hét ago
Ezt a képet találtuk a Dunántúli Napló 2000. november 24-i számában. Őszintén reméljük, hogy a mostani bizonytalan helyzet ellenére valamilyen módon sikerül megrendezni a jubileumi POSZT-ot, ami méltó megemlékezés lesz az elmúlt húsz évről, s mindazokról, akik ezért sokat tettek, különös tekintettel azokra, akik már nincsenek köztünk.  
mszt_org_admin

Jó kérdés különkiadás: Korlátok közt 1. – kőszínházak

2 hónap 2 hét ago
Hogyan indul újra a munka a színházakban? Milyen lesz a színházi élet a karantén után? Mi lesz a félbemaradt évaddal, a megszakadt próbákkal, a ki nem játszott bérletekkel, a megvásárolt jegyekkel? Ennek tükrében hogyan kell újragondolni a következő évadot? A vidéki színházakban már próbálhatnak - milyen szabályozás mentén? Mikor tarthatják az első bemutatókat, vagy minden eshetőségre felkészülve folynak az előkészületek? Hogyan lehetséges a távolságtartás a színpadon és a nézőtéren? Hogyan változik a nézőtér elrendezése, és ha emiatt radikálisan lecsökken a befogadóképesség, megéri-e, érdemes-e úgy játszani?
mszt_org_admin

Jegyzőkönyv

3 hónap ago
Jegyzőkönyv, amely készült 2020. április 7-én, a Magyar Bábművészek Szövetsége „bábművészek adomány” kuratóriumának konferencia beszélgetésén.
mszt_org_admin

Checked

53 perc 16 másodperc ago
SubscribeFeliratkozás a következőre: Magyar Színházi Társaság hírcsatorna