Színházi Világnapi Üzenet, 2020.

2 nap 5 óra ago
A Színházi Világnapi üzenet minden évben a Színház Világnapján, március 27-én kerül felolvasásra az előadások előtt. Idén a koronavírus okozta helyzet miatt ez nem valósulhat meg, ezért az alábbi videóban Jordán Tamás, a Nemzet Színésze olvassa fel az üzenetet.
mszt_org_admin

Elmaradó beszélgetés

2 hét 1 nap ago
A Magyar Színházi Társaság Csináljunk színházat! sorozatának harmadik, március 16-ra meghirdetett beszélgetése a kormány által bejelentett veszélyhelyzet miatt elmarad.
mszt_org_admin

MEGHÍVÓ

1 hónap 2 hét ago
Az Országos Széchényi Könyvtár Színháztörténeti Tára tisztelettel meghívja Önt Darvay Nagy Adrienne legújabb könyvének ünnepélyes bemutatójára, február 14-én 16 órára az OSZK 516-os tanácstermébe.     A Nem örök e világ. Bánk bán, a Magyar Hamlet című, a nagyváradi Várad Kiadó gondozásában 2019-ben megjelent kötetet bemutatja és a szerzővel beszélget Dr. Sirató Ildikó színháztörténész, a ... Olvass tovább
mszt_org_admin

Egy tánc és más semmi? – Beszélgetés a színházi koreográfiáról

1 hónap 3 hét ago
A Magyar Színházi Társaság beszélgetéssorozata – 3. évad / 6. rész Hol válik el a mozgás és a koreográfia? Hol a koreográfus helye a színházi előadás hierarchiájában? Mennyiben önálló műfaj egy színházi előadásban a mozgás/tánc? Hogyan dolgozik egy koreográfus akkor, ha egy produkcióban nem a saját mozgásszínházi nyelvét használja? Mennyiben más egy alkalmazott koreográfia megalkotása, mint egy önálló előadásé? Mikor kezd egy koreográfus rendezni, és hogyan rendez?
mszt_org_admin

Checked

1 óra 34 perc ago
SubscribeFeliratkozás a következőre: Magyar Színházi Társaság hírcsatorna