Mamma Mia!, Macskák, Once/Egyszer… – Szeptemberben indul a Madách Színház évada

3 óra 5 perc ago

A Madách Színház a 2020/2021-es évadban szeptember 18-án nyitja meg kapuit. A szeptemberi, októberi és novemberi előadásokra a nézők biztonsága érdekében a teljes befogadóképesség 75 százalékában árusítanak jegyeket, melyeket július 15-én 10.00 órától a jegypénztárban vásárolhatnak meg. Az online jegyértékesítés (www.madachjegy.hu) július 16-án 12.00 órakor kezdődik. A márciusi kényszerű bezárás után – bár a járványügyi […]

The post Mamma Mia!, Macskák, Once/Egyszer… – Szeptemberben indul a Madách Színház évada appeared first on Színház.online.

szerkeszto

30 éve a pályán, 20 éve együtt – Csapó Virág és Kocsis Pál válaszolt

7 óra 24 perc ago

A kecskeméti közönség szavazatai alapján a színház idei gálájának legjobb színésznő, legjobb színész és legjobb kisszínházi előadás díja is egy családban landolt. Csapó Virág és Kocsis Pál számtalan emlékezetes szereppel a hátuk mögött közel 30 éve állnak a színpadon, a magánéletben pedig 20 éve alkotnak egy párt. A művészeket a Baon.hu kérdezte.

The post 30 éve a pályán, 20 éve együtt – Csapó Virág és Kocsis Pál válaszolt appeared first on Színház.online.

admin

“Alázat, a legvégsőkig” – Interjú Reider Péterrel

11 óra 39 perc ago

9 éves kora óta áll színpadon, akkor kezdett ugyanis táncolni az otthont jelentő lengyeltóti néptánc együttesében. Hamar kiderült, hogy a színház vonzza igazán, középiskolás korától tudatosan készült a pályára. A Színművészetire azonnal felvették. Igazi csapatjátékos, mindenki minden helyzetben bizton számíthat rá.

The post “Alázat, a legvégsőkig” – Interjú Reider Péterrel appeared first on Színház.online.

admin2

TeatRom – Roma településeken rendeznek színházi fesztivált

11 óra 39 perc ago

A TeatRom egy színházi fesztivál Borsod megye romák lakta településein és városrészein, amely 2020. augusztus 15. és 23. között tart 8 napig mozgásban számos művészeti programot, közöttük 20 színházi előadást, melyek fele hivatásos színházaktól érkezik. 

The post TeatRom – Roma településeken rendeznek színházi fesztivált appeared first on Színház.online.

admin

Lepattanó avagy Vidnyánszky Attila és a tények – Gáspár Máté írása

1 nap 5 óra ago

Június végén a mandiner.hu riportot jelentetett meg az SzFE modellváltása kapcsán. Az írásban megszólaltatott Vidnyánszky Attila állításaira Gáspár Máté válaszlehetőséget kapott a portáltól. Az alábbiakban az Elméleti és Művészetközvetítő Intézet megbízott vezetőjének eredeti, az előzményeket ismertető és a hivatkozásokat is tartalmazó cikkét közöljük.

The post Lepattanó avagy Vidnyánszky Attila és a tények – Gáspár Máté írása appeared first on Színház.online.

admin

Checked

1 óra 14 perc ago
Színház Online
A színházi világ hírei
SubscribeFeliratkozás a következőre: Színház Online hírcsatorna