A LEVEGŐTLEN PART Dunkirk

4 nap 8 óra ago
Nolan nem ígért mást csak vért, erőfeszítést, verítéket és könnyeket. És meg is kaptuk bőséggel: a Dunkirk közhelymentes, klausztrofób, drámai alkotás a túlélés nem mindig felemelő oldaláról. Egy vereségről, ami felért egy győzelemmel PAPP SÁNDOR ZSIGMOND KRITIKÁJA.

A SZAKADÉK AZ SZAKADÉK Beszélgetés Kocsis Pállal

6 nap 9 óra ago
Tizenöt év Kaposvár, majd a kényszerű távozás után két év Miskolcon, most pedig a kecskeméti társulatot erősíti. Kocsis Pál az Apátlanul című előadásban a POSZT közönségzsűrije, valamint a MASZK legjobb férfi alakításért járó díját vehette át. MARTON ÉVA INTERJÚJA.

EGY HIHETŐ TÖRTÉNET Vida Gábor: Egy dadogás története

1 hét ago
Vannak írók, akik szerelmesek saját szövegeikbe – bizonyos értelemben persze minden író az. Olyanok is vannak, akik önmagukba szerelmesek: írásművészetük az önimádat tárgya, eszköze, kiteljesítési formája egyszerre. POGRÁNYI PÉTER KRITIKÁJA.

CSÖNDEK A SZÍNPADON Beszélgetés Varga Zoltánnal

1 hét 3 nap ago
Nem jellemző, hogy valaki kétszer kilépjen az ország egyik legszínvonalasabb színházából, miközben egész életében cipeli az ott kapott művészi súlyokat. Mindenkinek van választása. Vagy él vele, vagy nem. VLASICS SAROLTA INTERJÚJA.

A MACSÓK CSALÓDNAK Baywatch

1 hét 4 nap ago
Szexi-e 2017-ben lassítva futni úszódresszben a tengerparton? A Baywatch-filmen szépen lekövethető a férfi és női testábrázolás változása. CSIGER ÁDÁM KRITIKÁJA.

MOCSKOS, ŐRÜLT ÉSZTEKET IMÁDTUNK KARLOVY VARYBAN 52. Karlovy Vary-i Filmfesztivál

1 hét 5 nap ago
Az 52. Karlovy Vary-i filmfesztivál kifejezetten magas színvonalú volt, bár az emlékezetes alkotásokat szokás szerint nem a versenyprogramban találtuk meg. Drukkoltunk egy nyomorgó kongói férfinak és egy elnyomott horvát lánynak, borzongtunk az ausztrál pszichothrilleren, a queer kamasz pedig egyenesen a szívünkbe talált. BUJDOSÓ BORI ÖSSZEFOGLALÓJA.

CSOPORTSZEX MAGÁNYOSAN Swingerklub

2 hét 2 nap ago
A régi alapvetés szerint az a legrosszabb a gruppenszexben, ha az ember kimarad belőle. A Swingerklub című inkább keserű, mint édes dán komédia után viszont könnyen lehet, hogy megváltozik majd a véleményünk. Sőt egy rezignált bölcsességgel lehetünk gazdagabbak: úgy kell neki, mint swingerezőnek a szerelem. PAPP SÁNDOR ZSIGMOND KRITIKÁJA.

Bejelölve

21 perc 57 másodperc ago
Az NKA kritikai portálja
SubscribeFeliratkozás a következőre: Revizor hírcsatorna